HARGA: RM10 SEORANG
(1). NASI:
PUTIH
MINYAK
TOMATO
(2). AYAM :
MASAK SOS
MASAK HITAM BEREMPAH
RENDANG
MASAK LEMAK CILI API
MASAK KARI KURMA
MASAK KARI
(3). DAGING ATAU IKAN
DAGING:
MASAK HITAM BEREMPAH
RENDANG
MASAK KARI
@
IKAN:
MASAM MANIS
(ikan talapia,duai,merah)
KUKUS
(ikan talapia,duai,merah)
PANGGANG(bersambal)
(ikan bawal, talapia, duai, tenggiri, merah, tongkol)
(4). ULAM / ACAR / SAYUR
ULAM & SAMBAL BELACAN
@
ACAR BUAH/ TIMUN/ REBUNG/ IKAN MASIN YU
@
SAYUR:
CAMPUR
MASAK LEMAK CILI API
( jenis sayur bergantung kepada kehendak pelanggan)
(5). PENCUCI MULUT:
BUAH-BUAHAN
AGAR-AGAR
PUDING
(6). MINUMAN
AIR SIRAP
AIR SIRAP BANDUNG
~~~~~~~~~~~//~~~~~~~~~~~~
MENU TAMBAHAN (CUMA RM2 / ORANG)
SAMBAL GORENG
(perut lembu, hati lembu/ayam, jantung ayam)
BOTOK
(ikan atau telor itik)